tisdag 16 december 2008

DDB och bara tre dagar kvar av höstterminen.

Idag hade vi redovisning för Johan Östlund från DDB i fint sällskap av marknadsavdelningen från McDonalds. Vår affärslösning grundade sig på en vidareutveckling av Happy Meal till Happy Meals som en hel meny. Med både mellis och frukost till kidsen. Det gick bra! Vi var lite oroliga sådär kvart över två inatt när vi satt och gjorde ut idéer. Vi har verkligen fått bra handledning från både Johan och Lars från DDB.

Nu har jag just sett klart på tre långa avsnitt Goossip Girl och gråtit en skvätt för Chuck och Blairs helt bedårande, komplexa känslostormar.

Det är dags att sätta igång och jobba inför en redovisning imorgon, i kursen Interaktivitet med Johan Ronnestam som handledare. Arbetet har varit roligt, och precis när vi gjort klart vår idé och lösning så ser vi Jones som gör precis det vi tänkte att whiskyn Black Velvet skulle göra på svenska marknaden. Fast lite paketerat som whisky i sexpack - med mindre flaskor. Och lite glada blev vi av att se dessa flaskor; man kan ju till och med skriva sin egen fortune på kapsylen.

Annars kollar jag mest resor och tänker på om jag ska dra någonstans. Jag vill så gärna. Kanske bara en snabbis västerut.

Undrar om tomten läser det här?

ps. för då önskar jag mig också lite sånt här:och kanske den här:från Balenciaga SS 09

och kanske en ny soffa med plats för mer än en.

Inga kommentarer: