söndag 29 juni 2008

Knast, cyklar och dans.

Igår var kul:
Sofia och tjejerna är hemma på Bondegatan för vindrickande och lite sushi. Jag springer förbi och det hela urartar till någon slags skogsrave-fest. Alla fnittrar, hoppar upp och ner och för första gången känner jag att det är sommar. Ellie har blivit moster till en söt liten Ella. Hon köpte en mobil mitt i natten för att hon blev så sur på att hon inte kunde ta emot mms på söta bebisar som precis har fötts.

Springer vidare till Vasastan och möter upp Adriane, Jenny, Jennie, Simon och några till. Vi tar cyklarna och drar ner till Knast där Tony spelar skivor. Till och med lite Leila K.
En öl senare stänger baren och vid drar vidare mot en "hemma-hos fest som inte är på hemma-hos" på Kammakargatan. Den är slut. Jag får åka på Simons pakethållare neråt stan.

Utanför Berns springer jag på Jörgen som har varit på storfest innan. Jag och Simon smiter in som två svarta skuggor och får ett 2.35:1 på armen. Uppför trapporna till A och Henrik som dansar till dunkadunk på terassen. Henrik ska släppa ut den svarta kvinnan i honom, säger han. Mina nya sandaler är sköna att dansa i, jag kan till och med hoppa upp och ner till Leila K. Det är ett bra betyg.

04.30 stupar jag i säng.
10.20 vaknar jag.

Vad ska jag göra för skoj idag?
Kanske äta glass med Lulu? --->

Inga kommentarer: